Instagram/Dieter Coppens

Dieter Coppens gaat op reis en... neemt zes nieuwe reisgezellen mee in"Down the road 2"

Het Eén-programma "Down the road" krijgt een tweede seizoen. Dieter Coppens vertrok gisteren met zes nieuwe jongvolwassenen met het syndroom van Down op reis. In een filmpje op Facebook stelt Coppens zijn reisgezellen voor. "Down the road" maakt volgende week ook kans op een prestigieuze Gouden Roos.

Maud (22), Julie (25), Charlotte (21), Yens (20), Geoffrey (20) en Maarten (29) trekken samen met Dieter Coppens en begeleidster Saar richting Zuid-Afrika voor een roadtrip. Bedoeling is dat de zes jongvolwassenen met een beperking hun grenzen leren verleggen.

Daarmee krijgt "Down the road" een vervolg. Het eerste seizoen van het Eén-programma was eerder dit jaar goed voor 700.000 tot bijna een miljoen kijkers.

Volgende week donderdag maakt "Down the road", samen met "Sorry voor alles" (Eén) en "Ge hadt erbij moeten zijn" (VTM), ook kans op een Gouden Roos, de meest prestigieuze Europese prijs voor amusementsprogramma's.

Het tweede seizoen zal ten vroegste dit voorjaar te zien zijn op Eén.

Meest gelezen