Politicus snoert demonstrant op originele manier de mond

Tijdens het verhoor van Jack Dorsey, CEO van socialenetwerksite Twitter, in de commissie voor Inlichtingendiensten van de Amerikaans Senaat dacht ook een toeschouwer zich in het debat te moeten mengen. Laura Loomer, lid van de extreemrechtse alt-right-beweging, vroeg president Trump, met de selfiestick in de hand, luidkeels om hulp omdat Dorsey volgens haar "de verkiezingen probeert te beïnvloeden". Aanwezig Congreslid Billy Long had zo zijn eigen manier om Loomer de mond te snoeren.

Republikein Long was, voor hij verkozen werd om te zetelen, professioneel veilingmeester en dat kwam hem nu goed van pas. Zijn talenten van toen gebruikte hij nu tijdens een fictieve veiling, waardoor de woorden van Loomer nog nauwelijks hoorbaar waren. Long kon daarna rekenen op het applaus van het aanwezige publiek:

Op Twitter volgde onder meer volgende reactie:

Meest gelezen