Robbie Williams en Ayda Field krijgen derde kind dankzij draagmoeder

Heugelijk nieuws ten huize van Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field. Het koppel heeft een derde kindje gekregen: Colette (Coco) Josephine Williams. Opvallend: het was dankzij een draagmoeder. Dat heeft het koppel zelf gezegd op Istagram. 

Met een foto van alle handen van de familie maakten Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field het nieuws wereldkundig. Ze hebben een derde kindje gekregen dat de naam Colette (Coco) kreeg. "We zijn verheugd om jullie mee te delen dat we een meisje gekregen hebben. Welkom in deze wereld Colette (Coco) Josephine Williams!! Het is een moeilijke en lange weg geweest, daarom hebben we het ook stilgehouden."

Lees verder onder de afbeelding.

Verderop in de post bedankt ze ook de "ongelooflijke draagmoeder": "We zijn zo gelukkig dat we in een wereld leven waar dit mogelijk is." Waarom ze voor hun derde kindje een draagmoeder inschakelden, is niet geweten. Het koppel heeft al twee kinderen: Teddy (6) en Charlton (4). En nu zijn ze dus "een team van 5".

Meest gelezen