2016 Getty Images

Moeskroen-doelman Logan Bailly duwt plaatselijke MR-lijst

Logan Bailly, de 32-jarige doelman van Excel Moeskroen, duwt bij de lokale verkiezingen de plaatselijke MR-lijst. Dat meldt Nord Eclair. De Franstalige liberalen zitten samen met CDH in de meerderheid in Moeskroen. Ze haalden bij de vorige verkiezingen in 2012 14,43 procent.

"Sinds ik vorig seizoen bij Excelsior Moeskroen ben aangekomen, heb ik echt veel mensen ontmoet, en veel goede mensen. Ik ben iemand die iedereen een plezier wil doen. Ik ben inwoner van Moeskroen. Ik hou van Moeskroen en ik wil gerust zeggen dat ik er zal blijven, wat er ook gebeurt in mijn latere carrière", zegt Bailly.

Zes jaar geleden stonden met Steve Dugardein en Giovanni Seynhave twee gewezen Moeskroen-speler op de PS-lijst. Zij nemen dit jaar geen deel aan de stembusslag.

Meest gelezen