Videospeler inladen...

Treinconducteur aangevallen met scherp voorwerp in station van Lier

In het station van Lier heeft een passagier gisteren een treinconducteur aangevallen met een scherp voorwerp. De aanleiding was een discussie over vervoersbewijzen. De conducteur wilde de passagier uit de trein zetten, waarop die hem aanviel. De conducteur raakte lichtgewond.

Het incident gebeurd op de lijn tussen Antwerpen en Hamont. De aanleiding was een discussie over een vervoersbewijs. Een 17 jarige jongen had zich verstopt omdat hij geen geldig vervoersbewijs had. De treinconducteur wilde hem in Lier uit de trein zetten, waarop die aanviel. De conducteur raakte lichtgewond: hij werd naar het ziekenhuis gebracht en is 8 dagen werkonbekwaam. De minderjarige is gevlucht en wordt opgespoord.

Bekijk hier het fragment uit “Het Journaal“:

Videospeler inladen...

Meest gelezen