Videospeler inladen...

Vlaams Belang trapt Antwerpse campagne af met boek van Filip Dewinter

In Antwerpen heeft Kamerlid Filip Dewinter de verkiezingscampagne van zijn partij Vlaams Belang gelanceerd tijdens een congres. Hij stelde er zijn nieuwe boek voor dat "Antwerpen is weer van ons" heet.

In zijn boek klaagt Dewinter de "islamisering van Antwerpen" aan, die volgens hem ontstaat door de grote migratiedruk op de stad. Hij wil een migratiestop. "Antwerpen is weer van ons, omwille van de simpele reden dat Antwerpen nooit Antwerpistan mag worden", aldus de Antwerpse VB-lijsttrekker. "Deze meerderheid met N-VA aan het roer is er niet in geslaagd de immigratie-invasie richting Antwerpen te stoppen."

Dewinter heeft ook kritiek op de war on drugs van burgemeester Bart De Wever (N-VA). Die strijd is volgens hem volledig mislukt.  

Meest gelezen