E313 vrijgemaakt na ongeval met twee vrachtwagens in Herentals

Op de E313 is deze namiddag een zwaar verkeersongeval gebeurd in de richting van Lummen. Aan de afrit Herentals-West waren twee vrachtwagens op elkaar gereden in een kop-staartaanrijding. De rijbaan was er een tijdlang volledig versperd, maar het verkeer kon wel door via de pechstrook. Er zijn geen gewonden gevallen. 

Op de snelweg van Antwerpen naar Hasselt is vanmiddag een ongeval gebeurd met twee vrachtwagens. Een vrachtwagen is er volgens een ooggetuige ingereden op een andere, waardoor de oplegger van die laatste dwars over de snelweg is komen te staan. Daardoor was de E313 volledig versperd in de richting van Lummen. Het verkeer kon wel via de pechstrook doorrijden. 

Rond 15 uur stond er één uur file in de richting van Lummen. Het verkeer naar de Kempen, kon bij Ranst beter via de E34 omrijden. Wie van Gent naar Hasselt moest,  reed beter om via Brussel.

Meest gelezen