Klanten geraken niet aan kapsalon door wegenwerken, maar kapster vindt creatieve oplossing

Door wegenwerken is het kapsalon van Natascha Six uit Sint-Niklaas moeilijk te bereiken. Ze bleef niet met de handen in het haar zitten en kwam met een originele oplossing: ze gaat de klanten ophalen met een golfkarretje.

De Vossekotstraat in Sint-Niklaas wordt volledig heraangelegd. Het wegdek is er opgebroken en klanten geraken niet meer met de wagen bij kapsalon Natascha. 

De werken duren nog tot april volgend jaar. Om geen klanten te verliezen kwam Natascha met een originele oplossing. Ze kocht een golfkarretje. "Het idee komt eigenlijk van mijn schoonbroer. Hij is een fervent golfer en merkte dat ik er wakker van lag.", vertelt Natascha aan Radio 2 Oost-Vlaanderen. 

Dus besloot ze om een golfkarretje aan te kopen. Klanten parkeren zich in de buurt en geven een seintje als ze er zijn. Dan komt Natascha hen oppikken en na afloop ook terugbrengen. 

"De klanten vinden het een super idee, we hebben er al veel plezier mee gehad", zegt de kapster. Wat ze met het golfkarretje gaat doen, zodra de werken achter de rug zijn, weet Natascha nog niet. "In elk geval is het nu een ideale oplossing die door de meeste klanten gesmaakt wordt."

Meest gelezen