MNM en Studio Brussel verrassen Will Tura met filmpje én een gloednieuwe cover van "Ik mis je zo" 

Naar aanleiding van de film over zijn leven was Will Tura te gast bij radiozenders MNM en Studio Brussel. Speciaal voor MNM maakte zanger Jasper Steverlinck een cover van de Turaklassieker "Ik mis je zo", beluister zijn versie hierboven.

Deze ochtend bracht Jasper Steverlinck op MNM een cover van "Ik mis je zo". "Ik vond het fantastisch wat Jasper net deed", reageerde Will Tura. "Het tempo dat hij gekozen heeft en hoe hij dat zingt, daar krijg ik kippenvel van."

Ook Studio Brussel had een verrassing in petto voor Will Tura. Linde Merckpoel gaf aan onder meer Triggerfinger, Daan en Jasper Steverlinck de kans om Will Tura te eren. En Tura, die was zichtbaar aangedaan

Videospeler inladen...

Meest gelezen