BELGA/JOURET

Acteur Filip Peeters duwt nieuwe burgerlijst in Boechout

Acteur Filip Peeters wordt lijstduwer voor het nieuwe politieke initiatief 't Dorp in Boechout. Eerder was al bekend dat de acteur zich zou inlaten met de partij.

't Dorp in Boechout wil naar eigen zeggen "werk maken van een nieuwe politieke cultuur". Na een bevraging stelt de partij zich drie prioriteiten op: burgerparticipatie, het behoud van open ruimte, en zorg voor wie hulp nodig heeft.

Lijsttrekker en dus kandidaat-burgemeester is Lode Van den Brande van het lokale wijndomein Oud Conynsbergh. Lijstduwer wordt acteur Filip Peeters. "Ik ben echt blij dat deze mensen dit samen voor Boechout en Vremde willen doen", zegt Peeters. "Dat enthousiasme en die expertise: ik kan het elke andere partij alleen maar toewensen."

Peeters is onder meer bekend van tv-reeksen en films zoals 'Salamander', 'Loft' en 'De hel van Tanger'.

Meest gelezen