Pieter Aspe geeft nieuwe reeks Van In zelf uit

Pieter Aspe is terug, Van In is terug, maar niets is nog hetzelfde. Met die mysterieuze boodschap kondigt Pieter Aspe een reeks van tien nieuwe misdaadverhalen aan. Samen met cartoonist Marec geeft hij zijn boeken voortaan zelf uit.

Een jaar geleden verscheen "De butlerknop", het veertigste boek in de reeks rond commissaris Van In. ‘Het laatste’, liet Pieter Aspe toen in diverse media verstaan. Ondertussen heeft Aspe samen met cartoonist en goede vriend Marec een eigen uitgeverij uit de grond gestampt. Ze hebben ook de boekenwinkel "De Loge" in hartje Brugge.

Pensioen

Pieter Aspe is (opnieuw) een kersverse Bruggeling én eigenlijk met pensioen. Hij begint op z’n 65ste met veel energie aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Hij is begonnen met een nieuwe reeks waarin commissaris Van In de protagonist blijft, maar zijn situatie is totaal anders. Pieter Van In is met pensioen, zit duidelijk niet lekker in zijn vel en van Hannelore Martens, de kinderen en z'n collega-vriend Guido Versavel is er geen spoor.

Rode Draad

Het eerste deel van de reeks heet "Van In Episode 1" en ligt in de boekenwinkels. Het  is de start van een nieuwe reeks die tien boeken zal omvatten. Wie de tien boeken leest, zal aan het einde van de reeks de rode draad door het verhaal kunnen ontwarren.

Meest gelezen