Harold Versteeg

Zoektocht naar vermiste roeier in kanaal Brussel-Willebroek wordt voortgezet

In het kanaal Brussel-Willebroek wordt voort gezocht naar een vermiste roeier. In Grimbergen kwamen daar gisteren twee roeiers in het water terecht. Eén van hen kon eruit worden gehaald, de andere niet. 

Rond 20 uur gisterenavond kwamen de twee roeiers in het water terecht. Een van hen is terecht, maar de andere niet. Er werd meteen een grootscheepse zoektocht opgestart, waar verschillende brandweerkorpsen bij betrokken waren. Er werd ook een politiehelicopter ingezet. 

Om 22.30 uur werd de zoektocht afgeblazen, zonder resultaat. Vandaag wordt er voort gezocht. Volgens Alain Habils, woordvoerder van de brandweerzone Vlaams-Brabant West, is er nog maar weinig hoop dat de vermiste roeier levend wordt teruggevonden. 

Meest gelezen