Videospeler inladen...

E34 richting Antwerpen uren versperd na ongeval met vrachtwagen in Oud-Turnhout

De E34 richting Antwerpen is weer vrijgemaakt na een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van Oud-Turnhout. De snelweg was daar uren afgesloten. De vrachtwagen geladen met wortelen kreeg een klapband en is daardoor gekanteld en in brand gevlogen. Er zijn geen gewonden gevallen. 

Er was heel wat verkeershinder op de E34 in Oud-Turnhout. Daar is vanmiddag in de richting van Antwerpen een vrachtwagen gekanteld en in brand gevlogen. De truck lag dwars over de twee rijstroken én over de pechstrook. Een grote lading wortelen lag verspreid over de rijweg.

Eerst werd er één rijstrook vrijgemaakt, maar rond 19.30 uur werd de snelweg weer volledig vrijgegeven. 

Marnik Aerts
Marnik Aerts

Meest gelezen