Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Tot en met donderdag heerlijk nazomerweer met temperaturen tot 26 graden

Tot en met donderdag kunnen we weer genieten van heerlijk nazomerweer. Geniet er ten volle van, want vrijdag moeten we opnieuw schuilen voor een regenzone.

Vandaag schijnt de zon door een laagje hoge wolken. Het wordt warm voor de tijd van het jaar met maxima tussen 22 graden in de Hoge Venen en 25 of lokaal 26 graden in Laag-België. De wind waait overwegend zwak tot soms matig uit de zuidelijke sector. Vanavond en -nacht wordt het lichtbewolkt tot helder. Het blijft warm, met minima tussen 11 en 18 graden. De wind waait matig uit het zuidoosten en daarna ruimend naar zuid, meldt het KMI.

Morgen is het nazomers met veel zon, af en toe wat hoge wolkenvelden en droog. In het westen van het land komen er enkele wolkenvelden. Het kwik stijgt naar zowat 25 graden in het centrum van het land. Er staat een matige zuidwestenwind.

Woensdag en donderdag blijft het nazomeren met veel zon. Er zijn wat meer wolken in het noordwesten van het land, maar het blijft droog. De maxima liggen rond 25 graden in het centrum van het land. De wind waait meestal matig uit zuid tot zuidwest.

 Vrijdag trekt een regenzone over het land. Aan de achterzijde van de storing wordt het droger met opklaringen. Het is gevoelig frisser met maxima rond 17 graden in het centrum van het land. Er staat een matige westenwind.

Het meest recente weerbericht vindt u steeds terug op onze Weerpagina.

Herbekijk hier het weerbericht van zondagavond

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Meest gelezen