Journalist trotseert storm, terwijl 2 passanten nochtans rustig voorbijwandelen

Het is geen makkie voor welke journalist dan ook om verslag uit te brengen van de tropische storm Florence, die het oosten van de VS teistert. Terwijl de regen met bakken uit de hemel valt en windstoten van meer dan 100 km per uur zoveel mogelijk proberen omver te blazen, wordt van de verslaggevers ter plaatse verwacht dat ze de kijkers zo secuur mogelijk op de hoogte houden. Zo ook deze journalist van The Weather Channel, die ternauwernood het barre weer blijkt te overleven. Maar hoe "dramatic" ook, de 2 toevallige passanten op de achtergrond die plots opdagen blijken er heel wat minder moeite mee te hebben.

Volgens reporter Mike Seidel was het uiterst moeilijk je in deze omstandigheden staande te houden. Iets wat de 2 voorbijgangers niet zo ervoeren:

The Weather Channel verdedigde intussen zijn medewerker als volgt: "Het is belangrijk om vast te stellen dat de 2 passanten op een betonnen ondergrond lopen, terwijl Seidel zich probeert recht te houden op nat gras. Hij was bovendien al urenlang aan het werken en zonder enige twijfel uitgeput."

Op sociale media reageerde men onder meer als volgt op het voorval:

Meest gelezen