Vrouw ernstig gewond na ongeval met kusttram in Oostende

In Oostende is tussen vier en vijf uur een zwaar ongeval gebeurd met de kusttram. Een auto stond te wachten op de tramsporen om af te slaan. De tram kwam net aan en kon een ongeval niet vermijden, een vrouw raakte zwaargewond.

In Oostende is een zwaar ongeval gebeurd met de kusttram. Niet ver van de Spuikom wou een auto afslaan, hij stond te wachten op de tramsporen. Het was een auto met een Britse nummerplaat. De tram kwam net aan, heeft de auto gegrepen en wel 15 meter ver weggeslingerd. De man die met de auto reed, raakte lichtgewond. De vrouw die ernaast zat, raakte gekneld en moest bevrijd worden. Volgens Dirk Maertens van de brandweer is haar toestand ernstig. Het tramverkeer werd een half uur stilgelegd. Ook daarna was er nog vertraging.

Meest gelezen