94-jarige is kandidaat bij gemeenteraadsverkiezingen in Tervuren

In Tervuren kunnen de kiezers hun stem uitbrengen op Alex Noyon. Hij is 94 jaar en de oudste kandidaat in Tervuren en misschien wel in heel België.

Alex Noyon staat op de lijst van oud-burgemeester Bruno Eulaerts en het zijn zijn eerste stappen in de politiek. "Je bent nooit te oud om je in te zetten voor de gemeenschap", stelt Alex. "Ik probeer de jongeren warm te maken voor de toekomst", vertelt hij. "Ik sluit me met veel enthousiasme aan bij de lijst van Open Tervuren." Alex wil meer aandacht voor de geschiedenis van Tervuren en vindt een breed cultuuraanbod voor iedereen toegankelijk. 

Bruno Eulaerts is alvast fier op de deelname van Alex Moyon aan de verkiezingen op 14 oktober. "Hij is zeker een enorme meerwaarde op onze lijst", besluit de gewezen burgemeester.

 

 

 

Meest gelezen