Zware euthanasiemedicijnen van dierenarts gestolen

Tijdens een consultatie in Strombeek, Vlaams-Brabant, is de auto van dierenarts Filip De Bosscher gestolen. Toen hij buiten kwam van een huisbezoek was zijn auto plots weg. In de wagen lagen heel wat zware medicijnen en ander duur materiaal.

De gestolen auto op zich is al een hele kost. Volgens de dierenarts is die zo'n 30.000 à 40.000 euro waard. Maar de dierenarts uit Merchtem maakt zich vooral zorgen om de zware verdovende geneesmiddelen die nog in de wagen lagen. "Die dienen onder andere om dieren te euthanaseren. Ik ben bang dat die medicijnen zomaar ergens worden weggegooid en in verkeerde handen terecht komen. Dat kan zware gevolgen hebben", vertelt Filip.

Beschadigde bumper

De gestolen auto is een donkerblauwe Toyota Landcruiser. De dakrails van de auto zijn zilverkleurig en de bumper is achteraan licht beschadigd. Op de auto plakt een kruis van de dierenarts en een sticker van de praktijk. "Wie tips heeft of de auto gezien heeft mag dat laten weten aan de politie van Grimbergen", zegt Filip.

Foto: Jaap Stronks (CC BY-SA 2.0)

Meest gelezen