Je moet het maar doen: trouwen als Buzz Lightyear en Woody!

Hoezeer velen ook dromen van een traditioneel trouwfeest, toch zijn er bruidsparen die out of deze box durven dromen. En het dan niet bij dromen houden. Bijvoorbeeld Garrett Smith en Jason Bitner uit Chicago, in de Amerikaanse staat Illinois. Midden augustus traden zij in het huwelijk omringd door allerlei Disneyfiguren. Met het koppel als de enthousiaste hoofdrolspelers uit de "Toy story"-films.

Op nieuwswebsite Inside Edition en op Pinknews keken beiden terug op hun memorabele dag: "Familie en vrienden vonden wellicht dat we gek geworden waren toen we hen zeiden dat we midden augustus zouden trouwen in Disney-stijl. Toch waren we aangenaam verrast hoeveel werk ze erin gestoken hebben om ons idee te doen slagen."

"Onze gasten mochten zelf kiezen als wie ze zouden komen. Uiteindelijk daagden onder meer Ursula uit "De kleine zeemeermin", Jack Sparrow, Rapunzel, Mary Poppins en Tinkerbell op."

"Het was altijd mijn droom om "You’ve got a friend in me" van Randy Newman uit de film "Toy story" als openingsdans te gebruiken. Omdat ik Buzz Lightyear wilde zijn, zat er voor Jason niets anders op dan zich als Woody te verkleden.”

"Gelukkig liggen beide figuren in het verlengde van onze eigen karakters."

Het filmpje van hun openingsdans wordt momenteel wereldwijd opgepikt:

Meest gelezen