Loslopend zwijntje Britney na drie maanden gevangen

Na mee dan drie maanden rondzwerven in Affligem is het hangbuikzwijn Britney in een val gelopen. Eerder hadden hulpdiensten en een dierenarts het diertje al tevergeefs proberen vangen.

In Affligem is het loslopend hangbuikzwijn dan toch gevangen. Al 3 maanden liep het dier rond in tuinen in Affligem. Het maakte putten en woelde aarde om. Niemand leekt het varken te kunnen vangen, maar gisteren is het diertje dan toch in een val gelopen in de tuin waar hij het meeste kwam. Het koppel Ghislain en Ghislaine van op de Mollenberg hadden een soort val gemaakt en lokte het diertje met aardappelen en brood. Het heeft wel even geduurd. Een dierenarts is het varkentje komen ophalen en heeft het naar Essene bij een tuinaannemer gebracht. 

Meest gelezen