Waterdief 1 maand naar de cel

Een man uit Knokke heeft 1 maand cel en een boete gekregen omdat hij 50.000 liter water heeft gestolen.

Twee jaar geleden werd in het appartement van de man het water afgesloten omdat hij zijn facturen niet betaalde. Na een tijdje zag de watermaatschappij dat de man nog steeds water verbruikte en tot hun verbazing zelfs veel meer dan eerder.

Knutselwerk van waterleidingen

Daarom ging een inspecteur langs in het appartement waar hij grote ogen trok. Over de vloer en langs muren werden er tientallen meter extra buizen aangelegd door de man, van aan de teller tot in zijn appartement.

Hij kreeg direct een boete en een extra factuur van 310 euro maar die betaalde hij niet. Hij kreeg nu een boete opgelegd van 400 euro en 1 maand cel. De man zelf stuurde zijn kat naar de rechter.

Meest gelezen