AP

Kiss kondigt afscheid aan, "End of the road"- tournee wordt laatste

Kiss stopt ermee, na een carrière van 45 jaar. Dat heeft de Amerikaanse band aangekondigd in de finale van "America's got talent". Maar eerst is er nog een lange "End of the road"-wereldtournee. 

Kiss werd in 1973 opgericht door Gene Simmons. De band sprong er meteen uit door de extravagante pakken die ze droegen en door hun overdadige make-up.  "I was made for loving you" is hun grootste hit. 

De band heeft nu aangekondigd dat ze er na 45 jaar mee stoppen (zie Facebookpost hieronder). Kiss heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht. Ze stoppen er niet meteen mee, eerst is er nog een "End of the road world tour" die meerdere jaren zal duren.  Waar en wanneer ze nog zullen optreden, is nog niet bekend.

"Alles wat we opgebouwd en bereikt hebben zou nooit gebeurd zijn zonder de miljoenen mensen die overal ter wereld naar onze shows zijn komen kijken. Onze nieuwe tournee zal het ultieme feest zijn voor wie ons al gezien heeft en de laatste kans voor zij die ons nog niet zagen. We zeggen vaarwel met onze grootste show ooit en we zullen vertrekken zoals we gekomen zijn... meedogenloos en niet te stoppen." 

Meest gelezen