Dieren in studio doen Kevin Hart helemaal flippen

"Ik heb mijn hele leven niet zo hard gewerkt om vandaag dan te sterven." Met deze uitspraak maakte stand-upcomedian en acteur Kevin Hart ruim 2 jaar geleden in een Australisch tv-programma meer dan duidelijk dat hij het niet zo had op exotische diersoorten. De uitspraak moet wellicht in het achterhoofd van tv-presentator Jimmy Fallon zijn blijven hangen, want hij nodigde in zijn "The tonight show" zopas Robert Irwin uit, op het moment dat hij ook Hart te gast had. De 14-jarige zoon van wijlen natuuronderzoeker Steve Irwin en zelf fanatiek dierenliefhebber had een aantal dieren naar de studio meegebracht en dat deed de 39-jarige acteur helemaal flippen. Met meer dan 10 minuten dol-grappige televisie tot gevolg.

"You can kiss my ass", was de eerste reactie van Hart toen een baby-struisvogel binnengebracht werd en hij van zijn stoel weggelopen was. Nadien ging het van kwaad naar erger, maar steeds erg grappig, toen een slang ("It ain’t going to happen", "Als ie begint te bewegen, dan zal ik met je beginnen vechten" en "Weet je waar ik heel goed in geworden ben in mijn leven? In 'NEE' te zeggen!") en een spin ("You better stay your ass over there, man") in de handen van Irwin terechtkwamen.

Uiteindelijk liet hij zich toch overhalen een valk op zijn arm te laten landen. Maar genieten was er toen ook niet bij. Ook al liet hij later via sociale media weten dat dit "het grappigste was wat hij ooit had meegemaakt".

Het filmpje werd intussen al meer dan 2,7 miljoen keer bekeken op YouTube:

Meest gelezen