Lily Allen is (even) boos: "Ik ben bestolen!"

Na een jarenlange muzikale stilte bracht Lily Allen in juni een nieuw album, genaamd "No shame", uit. Daarmee hoopte ze alvast de Hyundai Mercury Price, een prijs die jaarlijks het beste album uit Groot-Brittannië en Ierland bekroont, binnen te halen. Maar het onafhankelijke panel van artiesten, presentatoren, journalisten en festivalorganisatoren koos uit de 11 genomineerden niet voor het album van Allen, maar voor dat van de alternatieve rockgroep Wolf Alice. En daar had Allen het erg moeilijk mee.

Tijdens de 'acceptance speech' van Wolf Alice, die won met het album "Visions of a life", kon de 33-jarige Allen alvast haar tranen niet bedwingen en had ze duidelijk nood aan een troostend woord:

Nadien stuurde ze volgende tweet de wereld in, waarbij ze nogmaals haar ontgoocheling ventileerde: "Bel het noodnummer. Ik ben namelijk bestolen":

Iets later toonde ze zich toch een sportieve verliezer door Wolf Alice "de terechte winnaars" te noemen, eraan toevoegend dat ze volgende keer met de prijs zou gaan lopen:

Allen hoopte alvast op winst, vooral om de tegenvallende verkoopcijfers van het album waaraan ze zo lang gewerkt had, een boost te geven. "Men heeft van mij een karikatuur gemaakt en als artieste durf ik mezelf dan al eens te verliezen. Maar deze nominatie maakt veel goed en het winnen van deze prijs zou ronduit geweldig zijn", liet ze voor de prijsuitreiking aan Sky News weten. Dat verklaarde wellicht de traantjes die later volgden.

Meest gelezen