Getty Images

Take That geeft in juni Greatest Hits-concert in Brussel en Oostende

Take That, de Britse boysband die in de jaren 90 hoge toppen scheerde, komt met zijn Greatest Hits Tour op vrijdag 14 juni naar Paleis 12 in Brussel en op dinsdag 18 juni naar het Kursaal van Oostende.  

Take That bestaat volgend jaar 30 jaar. De band begon in 1989 met Mark Owen, Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange en Robbie Williams en besloot er in 1996 een punt achter te zetten. Het ontbrak hen met hits als "Could it be magic", "Relight my fire" en "Babe" alvast niet aan een wereldwijd stevig succes.

In 2005 maakte Take That dan zijn comeback zonder Robbie Williams die inmiddels een goed scoorde solocarrière had uitgebouwd. In 2011 ging hij met zijn oude collega's wel mee op tournee en ze zaten ook samen voor een benefietsingle.

In Brussel en Oostende zullen Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald op het podium staan (Jason Orange vertrok in 2014) en hun hits en enkele nieuwe nummers brengen. In november komt een Greatest Hits-album van Take That uit.

Meest gelezen