BELGA/MAETERLINCK

Dieven plunderen garage van overleden garagist in Zemst

In Zemst zijn dieven aan de haal gegaan met een heleboel spullen uit een leegstaande garage. Het bedrijf van garagist Glenn is een tijdje geleden failliet verklaard. Kort daarna overleed de jongeman.

“Terwijl ik moet afscheid nemen van mijn zoon plunderen ze zijn garage leeg. Zelfs twee verankerde bruggen zijn weg”, vertelt Christine De Keukelaere. “Ik wil gewoon de spullen van mijn zoon terug. Niet voor het geld, want dat gaat toch naar de schuldeisers. Ik wil gewoon eerherstel voor Glenn.”

Slapeloze nachten

De vrouw doet een oproep naar iedereen die mogelijk iets verdachts gezien heeft rond de garage in de Damstraat in Zemst tussen 13 augustus en 12 september. “Ik hoop dat de dieven snel bekend zijn en dat ze tot inkeer komen. Dan kan ik dit ook allemaal laten rusten, want ik hou er slapeloze nachten aan over.”

Meest gelezen