Honderd wagens beschadigd bij brand in parkeergarage bij Hallepoort

Bij een brand in een ondergrondse parkeergarage vlak bij de Hallepoort in de Brusselse gemeente Sint-Gillis zijn een honderdtal voertuigen beschadigd geraakt. Het parket onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

De brand ontstond in een parkeergarage aan de Vorstsesteenweg in Sint-Gillis. Niemand raakte gewond, maar de brand veroorzaakte heel wat rookontwikkeling. Volgens het parket van Brussel raakten zo'n honderd voertuigen beschadigd.

"De brand is ontstaan bij twee wagens en een motor, die volledig zijn uitgebrand," zegt parketwoordvoerster Ine Van Wymersch. "We hebben een branddeskundige aangesteld om de oorzaak te achterhalen. Voorlopig is het nog onduidelijk of er al dan niet sprake is van brandstichting.“

Meest gelezen