Videospeler inladen...

Radio 2 Limburg opent pop-upstudio voor jijkiest.be in leegstaand gebouw Hasselt

Radio 2 Limburg slaat vanaf vandaag een week lang zijn tent op in het centrum van Hasselt voor jijkiest.be. Elke dag is er een uitzending tussen 12 uur en 13 uur die helemaal in het teken staat van de gemeenteraadsverkiezingen. Dat alles vanuit een leegstaand gebouw in de Demerstraat.

Een van de aanwezigen in de pop-upstudio vandaag was Tom Smeets. Hij is de indiener van een heel populair voorstel voor Hasselt op jijkiest.be. Hij heeft op de site voorgesteld om een oude stelplaats van De Lijn om te toveren tot een park. Nadja Vananroye, burgemeester van Hasselt, kwam ook langs om te reageren op zijn voorstel. Radio 2 zendt ook de rest van de week nog uit vanuit de Demerstraat, elke dag tussen 12 uur en 13 uur.

Meest gelezen