Drugsbende opgerold in Oost-Vlaanderen, kopstukken behoren tot dezelfde familie

De gerechtelijke federale politie van Oost-Vlaanderen heeft samen met andere diensten een grote drugsbende opgerold. De kopstukken van de bende behoren tot één familie. Ze waren onder meer actief in Denderleeuw, Berlare, De Pinte, Ninove en Aalter.

Bij verschillende politieacties en huiszoekingen zijn afgelopen week 15 verdachten opgepakt die deel zouden uitmaken van een grote drugsbende. Er waren acties in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brabant. De kopstukken van de bende behoren tot één familie. Het gaat om drie broers en hun ouders die samen een laboratorium aan het opstellen waren om speed te maken.

Daarnaast werden ook mensen opgepakt die de drugs zouden verkopen. Het labo was nog niet operationeel maar er zijn aanwijzingen dat de bende eerder al drugs maakte. Zo werd er vijf kilogram speed in beslag genomen en werden er ook aanmaakproducten en lege vaten gevonden. Er werden ook vijf auto's, twee motorfietsen en bijna 40.000 euro in beslag genomen.

Meest gelezen