"Hou op met me te achtervolgen. Ik ben 9 maanden zwanger!"

Het leven als beroemdheid is blijkbaar niet altijd een pretje. Zeker niet als een paparazzo je voortdurend op de hielen zit om toch maar die exclusieve foto te maken. Hilary Duff, momenteel hoogzwanger van haar 2e kind, kreeg het dan ook danig op haar heupen toen een fotograaf haar een hele ochtend achtervolgd had. Ze confronteerde de man met zijn gedrag. Maar de fotograaf had zo zijn eigen uitleg om haar niet zomaar te laten gaan.

Niet alleen was de fotograaf Duff, nog altijd vooral bekend van haar rol in de Disney-serie "Lizzie McGuire" en haar hit "So yesterday" in 2003, blijven volgen tijdens een voetbalwedstrijd van haar 6-jarige zoontje, ook nadien volgde hij haar toen ze een bezoek bracht aan haar zus en zich nabij haar oprit parkeerde. De man zou haar "verschillende uren" gestalkt hebben, totdat Duff hem erop aansprak.

"Ik ben 9 maanden zwanger en ik heb koorts. Wil je me alstublieft met rust laten? Ik voel me ongemakkelijk met jou achter me aan", aldus Duff, waarop de fotograaf meermaals reageerde met: "Maar ik heb nog geen foto’s momenteel."

Toen de 30-jarige Duff bleef aandringen, herhaalde de fotograaf nogmaals: "Ik ben een hele voormiddag kwijt, terwijl ik nog geen enkele foto heb." Waarop Duff antwoordde: "Dat is toch niet mijn fout!"

Duff reageerde op sociale media ook nog met: "Ik word ziek van opmerkingen dat ik dit maar moet aanvaarden omdat ik een beroemdheid ben. Maar zo gaat het iedere dag van de week en dat is niet oké. Mocht iemand die niet bekend is hiermee te maken krijgen, dan zijn er wetten die hem zouden beschermen."

Hier beneden kunt u de beelden van de "confrontatie"  bekijken:

Meest gelezen