"Anarchie in het Britse koningshuis: Meghan Markle sluit zelf de autodeur!"

Meghan Markle, echtgenote van prins Harry en hertogin van Sussex, blijft royaltywatchers en fans van welk koningshuis dan ook verrassen. Dat ze daarbij etiquetteregels met de voeten treedt, wordt haar snel vergeven. Zo ook toen ze gisteren een officieel bezoek bracht aan de Royal Academy of Arts. Eens uitgestapt, gooide Markle zelf de deur van de auto dicht. "Ongezien, terwijl de ogen van de wereld op haar gericht zijn!", concludeerde men op diverse nieuwsmedia. Nieuwswebsite Mashable ging met een vette knipoog nog een stapje verder en concludeerde: "Er overheerste anarchie tijdens dit bezoek!"

Het waren royaltywatchers Emily Andrews van The Sun en Rebecca English van Daily Mail die de opvallende geste van Markle via Twitter de wereld instuurden. De filmpjes werden intussen bijna 1,5 miljoen keer bekeken:

Op sociale media prezen velen de 'down to earth'-houding van Markle, soms met het nodige sarcasme, terwijl sommigen zich afvroegen hoe het nu verder moest met degene die wel de deur voor haar geopend had, maar niet gesloten. En dus concludeerde lifestylewebsite Marie Claire: "The not-so-insignificant moment has caused a small storm online."

We maakten volgende selectie:

Volg VRT NWS ook via Instagram:

Meest gelezen