"Ik haat Trump, maar hiervoor kan ik niet boos op hem zijn"

Het was een bewogen dag gisteren voor president Donald Trump, zeker toen hij merkte dat zijn opmerkingen vanop het podium van de Verenigde Naties op de lachspieren werkten van de aanwezigen. Maar niet getreurd, alles werd nadien weggedronken met een goed glas wijn. Althans, het wijnglas was er wel, maar het was niet gevuld met rode wijn. Nee, de Amerikaanse president koos voor een alcoholvrije drank, een 'diet coke', een caloriearme cola dus. Waarvoor hij, aldus nieuwswebsite Inquistr, nog meer aandacht trok op sociale media dan voor zijn toespraak. De reacties daar waren veelal positief.

Nadat een medewerker het glas gevuld had met cola, begon de VS-president er uitgebreid mee te toasten en er natuurlijk van te drinken. Deze cola zou intussen een van Trumps favoriete dranken zijn, zo ontdekte The New York Times in maart van dit jaar:

De aandacht van sociale media was getrokken. Dat hij koos voor een alcoholvrije drank en niet voor wijn kon alvast op veel bijval rekenen:

Meest gelezen