Videospeler inladen...

Nederlandse zanger Koos Alberts (71) is overleden

Zanger Koos Alberts, bekend van de hit "Ik verscheurde je foto", is vandaag overleden. Hij was al langere tijd ziek. Alberts werd 71 jaar. 

Koos Alberts, pseudoniem van Jacobus Krommenhoek, was een Amsterdamse zanger van het zogenoemde levenslied.  Hij werd voornamelijk bekend door hits zoals "Ik verscheurde je foto" , "Zijn het je ogen" en "Gisteren heeft zij mij verlaten".  Eind jaren tachtig, na een auto-ongeval, belandde de zanger in een rolstoel. 

Koos Alberts maakte afgelopen zomer bekend dat hij aan blaaskanker leed, de zanger stierf vandaag aan de gevolgen van die ziekte. 

Hoe verdrietig was het voor ons om zijn strijd te zien

Joke Krommenhoek, weduwe

"Onze grote kanjer die de afgelopen vijf weken heeft gevochten om deze wedstrijd te winnen. Hoe verdrietig was het voor ons om zijn strijd te zien." laat zijn vrouw weten via Facebook. "Deze wedstrijd heeft hij niet kunnen winnen. In het bijzijn van de kinderen, kleinkinderen en familie is hij rustig ingeslapen." Koos Alberts werd 71 jaar.

Meest gelezen