Niet langer geheim: Bart Kaëll en Luc Appermont zijn al drie jaar getrouwd

Zanger Bart Kaëll en tv-persoonlijkheid Luc Appermont zijn drie jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt. Dat hebben ze verteld tijdens de première van hun zaalshow.  "Het leek ons wel leuk om dat grote nieuws te reserveren voor dat moment", zegt Luc Appermont in "De zevende dag."

Vrijdag ging "Bart en Luc Intiem" in première, de theatertournee waarmee Kaëll en Appermont tot december door Vlaanderen trekken. Op het einde van de voorstelling verrasten ze het publiek met de boodschap dat ze drie jaar geleden, in oktober 2015, in alle stilte getrouwd zijn. Hun huwelijk hebben ze toen niet aan de grote klok gehangen, nu dus wel.

"Mensen mochten en mogen weten dat wij getrouwd zijn, verschillende intimi waren ook op de hoogte", zegt Luc Appermont in "De zevende dag" op Eén. "Toen al koesterden we vage plannen samen om het theater in te gaan met een twomanshow. Het leek ons wel leuk om het grote nieuws voor de première te reserveren."

In Het Nieuwsblad luidt het dat "we getrouwd zijn voor de zekerheid. We hadden een samenlevingscontract, maar in sommige landen telt dat niet. En we zijn allebei al wat ouder. Dus besloten we te trouwen voor het geval een van ons iets overkomt." Gert Verhulst was getuige van Kaëll, Appermont koos voor zijn beste vriend.

De relatie tussen Bart Kaëll en Luc Appermont raakte bekend in 2010. Dat ze al lang een koppel vormden, hebben ze lang voor zich kunnen houden. In "De rotonde" op Radio 2 vertelde Kaëll daarover dat "we in het begin van onze relatie samen beslist hebben dat andere mensen daar geen zaken mee hadden. Maar sinds het internet er is, is de wereld in sneltempo veranderd. Sindsdien zeggen we: "Als mensen het willen weten, so what."

Bart Kaëll en Luc Appermont bij "Van Gils & gasten"

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Meest gelezen