Videospeler inladen...

Trump over Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un: "We werden verliefd"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag tijdens een campagnebijeenkomst in West Virginia een heel opmerkelijke onthulling gedaan. "We werden verliefd", zei hij over de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. 

Onderhandelingen over de nucleaire ontwapening van Pyongyang bereikten in juni hun hoogtepunt met de historische ontmoeting tussen de Noord- en Zuid-Koreaanse leiders in Singapore. De Amerikaanse president rekent die toenadering graag tot één van zijn wapenfeiten.

"Ik gedroeg me echt stoer en hij ook. En het ging heen en weer. En toen werden we verliefd," verklaarde Trump. Hij bevestigde nog dat er een tweede top met Kim zit aan te komen. "Leider Kim zou graag nog een ontmoeting willen hebben", zei de Amerikaanse president.

Meest gelezen