Boutersem verzamelt meer dan 30.000 euro voor chiromeisje Lola

In Boutersem was er dit weekend een grote benefietactie voor Lola, het chiromeisje dat begin augustus werd aangereden op chirokamp.

Lola raakte zwaargewond bij de aanrijding en ligt nog altijd in het ziekenhuis. Vrienden staken de handen uit de mouwen om Lola en haar gezin te steunen én om financieel te helpen bij de hoge ziekenhuiskosten. Ze organiseerden dit weekend de benefietactie "Boutersem vecht voor Lola", een dag vol activiteiten en lekkers.

Heel wat sympathisanten uit Boutersem en omstreken kwamen op het initiatief af en dat betekende veel voor de organisatoren. “De reactie was overdonderend,” vertelt Nele. “Heel veel mensen wilden hun hulpeloosheid omzetten in actie.”

Tijdens de benefietactie waren er tal van activiteiten, zoals basket, dans en voetbal. Er was ook een atelier snit en naad, een dessertenbuffet, een tombola en muzikale animatie. Volgens de eerste tellingen is er meer dan 30.000 euro ingezameld voor Lola.

Meest gelezen