Interieurzaak in Antwerpen beschoten met kogels van zwaar kaliber

Op de Vlaamsekaai in Antwerpen is vannacht geschoten op de vitrine van een interieurzaak. Er zijn verschillende kogelinslagen in de vitrine, en er werden ook hulsen gevonden. Het gaat om kogels van een zwaar kaliber. De eigenaar van de zaak heeft een verleden als hooligan bij Antwerp. Hij ziet de schietpartij als een wraakactie.

Vannacht werd de interieurzaak verschillende keren beschoten met zware kogels. Er vielen geen gewonden. De omgeving rond de zaak is afgezet. Politie en labo zijn ter plaatse om een onderzoek te voeren. 

Als hooligan bij Antwerp is mijn gsm uitgelezen, waardoor verschillende mensen zijn opgepakt

De eigenaar van de interieurzaak

Het motief voor de schietpartij is officieel onduidelijk, maar volgens de eigenaar van de zaak gaat het om een wraakactie. "Ik heb een verleden als hooligan bij de harde kern van Antwerp", zo zegt hij zelf. "Ooit ben ik aangehouden in een zaak, en dan is mijn gsm uitgelezen. Met die informatie heeft de politie verschillende mensen gearresteerd en dat is mij niet in dank afgenomen. Er werd nu wraak genomen", zegt de eigenaar. Noch politie, noch parket kan deze informatie evenwel bevestigen.

Meest gelezen