Otto-Jan Ham presenteert studentenquiz "De campus cup" op Canvas

Otto-Jan Ham presenteert volgend jaar zes weken lang "De campus cup" op Canvas, een quiz met studenten. Gemengde teams van vier studenten uit dezelfde richting van één hogeschool of universiteit kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de site van Canvas. In het najaar volgen dan provinciale preselecties. 

"De campus cup" is een productie van Canvas en Woestijnvis. De beste studententeams nemen het aan het einde van het academiejaar in een reeks onderlinge confrontraties tegen elkaar op in de tv-aula van Otto-Jan Ham.

Eerder stopte Ham na vijf jaar met het satirische "De ideale wereld", Jan-Jaap van der Wal volgde hem op. Ham werkt ook aan een andere programma voor Canvas. Daarin maakt hij "een reis door de wondere wereld van de breinverbetering".  

Meest gelezen