Videospeler inladen...

Vermiste 11-jarige jongen weer terecht 

De 11-jarige jongen uit Landen die sinds zondagavond vermist was, is teruggevonden. De jongen werd meegenomen door zijn biologische vader terwijl die een contactverbod had. De vader heeft zich aangegeven bij de politie in Nederland.

"De jongen is in goede gezondheid," zegt Sarah Callewaert van het parket in Leuven, "hij mag voorlopig bij zijn vader blijven. Het gaat om een moeilijke familiale context. Verder onderzoek zal uitwijzen wat het beste is voor het kind, maar op dit ogenblik is het in zijn belang dat hij bij zijn vader blijft."

De jongen, die in een pleeggezin woont in Landen (Vlaams-Brabant),  was bij een vriendje gaan spelen maar kwam niet meer thuis. Child Focus noemde het een zeer onrustwekkende verdwijning, aangezien de jongen slechts elf jaar oud is. Maar in de loop van de dag heeft de vader zichzelf dus gemeld bij een politiekantoor in Nederland.

Meest gelezen