Brand in Luik waarbij vader en zoon omkomen, is wellicht een ongeval

De zware brand die gisterennamiddag ontstaan is in Grivegnée (Luik) en die het leven kostte aan een vader en zijn zoon , is hoogstwaarschijnlijk een ongeval. Dat heeft de politie van zone Luik gemeld.

De brand was om 17 uur uitgebroken op de eerste verdieping van een gebouw in de René Delbrouckstraat in Grivegnée. Het lijkt er op dat de brand een ongeval was, maar het onderzoek van de expert is nog niet helemaal rond.

Twee mensen kwam om het leven, een vader en zijn zoon. Een ander kind van het gezin is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Om 21 uur was het kind nog in levensgevaar. De moeder en een derde kind zijn opgevangen door de dienst slachtofferhulp en het OCMW van de stad Luik, en hebben alvast voor vannacht onderdak gekregen.

Meest gelezen