Pop Louis moet rust en geborgenheid brengen in woonzorgcentrum in Halle

In woonzorgcentrum Zonnig Huis in Halle organiseerde het personeel een heel opvallende babyborrel. Baby Louis werd er verwelkomd. Op zich niks bijzonders, ware het niet dat baby Louis een levensechte pop is.

Groot feest vandaag in woonzorgcentrum Zonnig Huis. Heel wat dementerende bewoners verwelkomden er baby Louis. De levensechte pop zou een positief effect hebben op mensen met dementie. Louis moet hen rust en geborgenheid bieden.

Het OCMW van Halle investeert in de begeleiding van demente bewoners van Zonnig Huis. Eerder werd er ook al een Tovertafel geïntroduceerd waarbij lichtprojecties op tafel reacties uitlokken. Binnenkort wordt er ook een dementietuin aangelegd naar het woonzorgcentrum Zonnig Huis in Halle.

Meest gelezen