"Was hij het of niet? We moesten toch wel 2 keer kijken"

Net voor de huwelijksceremonie poseerden Jen Roscoe en Steve Gregg uit Winnipeg, in de Canadese provincie Manitoba, afgelopen zaterdag nog voor enkele foto’s, toen plots een fietser hun pad kruiste. Het bleek niemand minder dan Paul McCartney te zijn, ook al moest het koppel 2 keer kijken of hij het, verscholen achter een donkere bril, wel degelijk was.

Roscoe en Gregg op nieuwswebsites CBC en Toronto Star: "Eerst reed hij ons voorbij, terwijl hij ons gelukwenste. We moesten 2 keer kijken vooraleer we zeker waren. Maar het was een van de bruidsjonkers die zei: "Dat was Paul McCartney!" Samen met zijn 2 bodyguards reed hij door, maar de straat liep dood. Daarom moest hij terugkeren. Die kans mochten we niet laten liggen."

"We kennen The Beatles natuurlijk wel, maar echte fans kan je ons niet noemen."

"Toen hij naar ons toe reed, riepen we hem toe: "Wil je ons huwelijk 'photobomb'-en?" Hij was zo elegant om te stoppen. Het was allemaal erg kort: hij schudde onze handen, wenste ons nogmaals geluk, er werden een paar foto’s genomen en weg was hij. Het duurde hooguit 20 seconden. We vroegen hem nog wat hij van Winnipeg vond. Hij zei dat hij ervan genoot."

"Tijdens het huwelijksfeest was iedereen daarover bezig. Terwijl ik zoiets had van: "We zijn hier wel juist getrouwd." Maar het was in ieder geval een leuke bijkomstigheid in een dag die zo speciaal was."

Fotografe Laurie Dixon: "Het was pas toen we terug naar de auto wandelden, dat we beseften van: "Potverdorie, wat is er ons nu juist overkomen?" Gelukkig dat Jen en Steven het gedurfd hebben om hem te doen stoppen, want anders was dit louter een 'Kijk daar, een beroemdheid'-moment en niets meer."

Meest gelezen