"Sprekende" hond wil geadopteerd worden

De Brusselse regering wil dat meer mensen een dier adopteren uit het asiel. En daarom beginnen ze in Brussel met een campagne. Er worden affiches opgehangen en zelfs een pratende hond probeert ons te overhalen om een dier uit het asiel te halen.

De Brusselse regering wil dat meer mensen een dier adopteren uit het asiel want de asielen zitten overvol. De Brusselse regering stelde vandaag haar adoptiecampagne voor in een asiel waar 100 katten zitten en 1 hond. En die leven allemaal in vrede samen. 

Sprekende hond

De enige hond van het asiel werd ingezet als "gezicht" voor de start van de campagne. De hond vertelde voor de microfoon dat hij graag geadopteerd wil worden, (maar waarschijnlijk zat er iemand achter de hond die een tekst las). 

Kat in appartement 

In Brussel wonen veel mensen in een appartement. "Maar katten kan je perfect houden in een appartement", vertelt Eliane van het asiel. "Ze hebben in de eerste plaats veel liefde nodig".

Meest gelezen