Tom Hardy verduidelijkt: "Men heeft me niet goed begrepen"

Het was alvast niet het beste antwoord dat acteur Tom Hardy aan de vooravond van de wereldpremière van de bioscoopfilm "Venom" kon geven. Op diverse nieuwsmedia werd zelfs geconcludeerd dat het slechte reclame voor de film was. Op de vraag wat immers zijn meest favoriete scène was, antwoordde Hardy dat hij veel scènes kon opnoemen, maar dat geen enkele daarvan de uiteindelijke versie in de bioscoopzalen gehaald had. Het leek op een openlijke kritiek op de regisseur. Maar dat was het niet, zo verduidelijkte Hardy zich nadien, want "men heeft me verkeerd begrepen".

"Venom" is een nieuwe superheldenfilm gebaseerd op het gelijknamige personage uit de Marvel Comics-strips. De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson en Riz Ahmed. Ter promotie van de film, die zopas zijn wereldpremière kende, mochten Hardy en Ahmed meer uitleg geven.

Toen aan Hardy gevraagd werd naar zijn meest favoriete moment uit de film, volgde volgende conversatie. Hardy: "Er is ongeveer een 30 à 40 minuten aan opnames die de film niet gehaald hebben." "En die noem jij je meest favoriete?" reageerde Ahmed. Hardy: "Ja, al die scènes. Ronduit zotte scènes met de poppenspelers, scènes met van die zwarte humor. Maar nee, ze hebben het niet gehaald." Een almaar meer verbaasde Ahmed: "Je zegt dat omdat je de opnames ervan leuk vond." Hardy: "Betekent dat dan dat ze niet goed waren? Bedoel je dat? Dat ze niet goed waren?" Ahmed: "Soms gebeurt dat. Ik moet het jammer genoeg vertellen, maar ze waren niet goed genoeg. We hebben ze toch samen vooraf gezien. Nee, dat was toch niet…" Hardy laste een korte maar duidelijke stilte in, waarop volgde: "Dat is 'the sound of silence' op mijn gezicht. 'Hello darkness, my old friend'. Bedankt hoor, vriend!"

Het leverde alvast volgende 'bewerking'op YouTube op:

Een verduidelijking drong zich alvast op en die gaf Hardy dan ook aan amusementswebsite IGN: "Men heeft me niet goed begrepen. Wat ik bedoelde was dat ik heel creatief mocht omgaan met mijn personage en dat er wel tot 7 uur lang opnames zijn waarin ik dat kon doen en ik genoot daar ook van. Ik wil die 7 uur wel zien, maar dat ben ik dan die als acteur spreekt. En wat de kijkers te zien krijgen, dat is wat ik wil dat ze van het verhaal meekrijgen.”

Die verduidelijking werd op Twitter intussen al meer dan een kwart miljoen keer bekeken:

Meest gelezen