Marnik Aerts

Brandweer vindt dode in brandende auto in Antwerpse haven

De Antwerpse brandweer heeft afgelopen nacht een lichaam aangetroffen in een brandende wagen in de haven. Vermoedelijk was de inzittende al overleden voor het vuur ontstond. De politie en het gerecht gaan op dit moment uit van kwaad opzet. 

De brandweer kreeg rond 0.30 uur een melding dat er een auto in brand stond op een parkeerterrein aan de Oosterweelsteenweg in de haven van Antwerpen. Ter plaatse vonden de brandweermannen een dode in de auto. Volgens de politie was het slachtoffer hoogstwaarschijnlijk al overleden vóór de brand uitbrak.

Politie en gerecht gaan er momenteel dan ook van uit dat het om een misdrijf gaat en dat het geen ongeval was. De federale gerechtelijke politie is met een onderzoek gestart. 

Meest gelezen