Cannabisplantage ontdekt achter kebabzaak in Geetbets

In Rummen bij Geetbets is een cannabisplantage ontdekt. Die zat verborgen achter een kebabzaak aan de Grote Steenweg. Er is één verdachte opgepakt.

"Het gaat om een aanzienlijke hoeveelheid cannabis, die we in de woning hebben teruggevonden", zegt Sarah Callewaert van het Leuvense parket. "De eigenaar van het huis, een veertiger, werd ter plaatse aangetroffen en is gearresteerd. Hij wordt vrijdag voor de onderzoeksrechter geleid die zal moeten beslissen over zijn verdere aanhouding. Het onderzoek wordt op dit moment nog steeds volop gevoerd."

De buren hadden geen vermoeden over wat er zich afspeelde. "We gingen daar geregeld kebab eten, maar we hebben nooit iets gemerkt", zegt één van de buurtbewoners. "Die mensen waren altijd vriendelijk en correct, dus we hadden nooit zo'n vermoeden."

Meest gelezen