Derde verdachte Red Bull-diefstal opgepakt in Spanje

Afgelopen zomer werd voor bijna 1 miljoen euro aan Red Bull-blikjes gestolen in een opslagplaats in de industriezone LAR in Menen. Twee daders van die grote diefstal zitten al een tijdje in de cel. En nu is ook de derde verdachte aangehouden. Hij was gevlucht naar Spanje.

De derde verdachte werd aangetroffen in Spanje. Dat zegt Tom Janssens van het parket van Kortrijk. "Wij hebben zijn uitlevering gevraagd en hij is donderdag aangehouden door de onderzoeksrechter. Ik kan u ook zeggen dat van de buit die gestolen is toen in de LAR dat daarvan een groot stuk is teruggevonden. Ik geloof dat wij nog een paar opleggers te kort komen maar dat de rest teruggevonden is."

Het parket van Kortrijk denkt dat er nog meer mensen betrokken zijn bij de grote Red Bull-diefstal. Het onderzoek gaat verder.

Meest gelezen