©CPU - Ymke Dirikx

Concert Trixie Whitley in Lotto Arena geannuleerd, release nieuwe album uitgesteld

Trixie Whitley heeft haar op 14 december geplande concert in de Lotto Arena in Antwerpen geannuleerd. De release van haar nieuwe album is door onvoorziene omstandigheden uitgesteld. Het optreden zal verplaatst worden naar volgend jaar. 

Afgelopen zomer stond Trixie Whitley nog op Pukkelpop met een set met daarin al een aantal nieuwe nummers.  Haar derde album, de opvolger van "Porta bohemica" en "Fourth corner", zit dus in de pijplijn, maar de release daarvan heeft nu vertraging opgelopen. 

"Lieve vrienden en fans, door onvoorziene omstandigheden wordt de release van mijn album uitgesteld en dus ook de concertdata in december", laat Whitley weten. "Volgend jaar worden er nieuwe data ingepland en iedereen krijgt het geld van zijn ticket terug. Binnenkort hebben we veel nieuws voor jullie over het nieuwe album en over andere projecten. Ik beloof met heel mijn hart dat ik het goedmaak en ik kan niet wachten om in 2019 voor jullie op te treden." 

Wie al een ticket had voor het optreden in de Lotto Arena in Antwerpen, zal persoonlijk gecontacteerd worden. 

Meest gelezen