"Ren, bruid en bruidegom, ren!"

Het was de bedoeling om een onvergetelijke huwelijksfoto te maken en dat werd het uiteindelijk ook. Al kregen Glen en Amy McKey, die vorige week in het huwelijk traden in Woodenbong, Australië, daarvoor wel de onverwachte hulp van een stier, die het plots op hen gemunt had.

Het plan van de fotograaf was een paar romantische kiekjes te maken van beide paardenliefhebbers, terwijl ze met een palomino-paard op een uitgestrekt weidelandschap, dat iets hoger gelegen was, rondwandelden. Iets wat aanvankelijk goed lukte. 

De 27-jarige Glen Mckey op de Britse nieuwswebsite Metro: "Nadat de foto’s genomen waren, stapten we terug de heuvel af, toen we plots die stier opmerkten die naar ons toegerend kwam. Mijn eerste reactie was: “Oh shit!” Amy nam onmiddellijk de rok van haar bruidsjurk op en begon te lopen. Het gevolg was dat haar jurk doorheen de lucht vloog."

"Geleidelijk naderde de stier, waardoor het paard dat ik vasthield nog meer opgejaagd raakte en me enigszins tegenhield bij het weglopen. Terwijl mijn enige gedachte was daar zo snel mogelijk weg te geraken. Gelukkig gaf de stier het op een gegeven moment op."

"Ik denk dat de stier reageerde op de witte jurk van Amy, omdat hij zoiets nog nooit gezien had."

"Ik was blij dat we er een aantal foto’s van hebben kunnen maken, want vele gasten hebben er niets van gemerkt. Omdat ze al bier zaten drinken op de receptie."

"Het is alvast de beste foto die ik ooit gemaakt heb van een huwelijksfeest", concludeerde fotografe Aleesha Aldis-Friedrichs nog.

Meest gelezen