Videospeler inladen...

Meyrem Almaci trekt met elektrische bus door Vlaanderen

In de laatste rechte lijn naar de verkiezingen draaien de campagnes van de partijen op volle toeren. Groen-voorzitster Meyrem Almaci trekt volgende week nog met een elektrische bus door Vlaanderen om de inzet van de verkiezingen extra in de verf te zetten.

De trektocht begon vandaag in Oostende en eindigt volgende zaterdag in Leuven. Almaci hoopt op een groene verkiezingszondag die de partij voldoende groot maakt om in veel gemeenten en steden mee te werken aan progressieve coalities.

Voor ons is de inzet van deze verkiezingen een groene, verkeersveilige en betaalbare buurt Dat is waar mensen gelukkiger van worden, dat is waarom wij daar op inzetten", zegt Almaci.

Groen komt in 250 steden en gemeenten op. Een record. En heeft de ambitie om 20 procent meer gemeenteraadsleden verkozen te hebben. Daarnaast wil Groen in twee op de drie centrumsteden mee besturen. Vandaag is dat in de helft.

Meest gelezen